Šalát z čiernou šošovicou a avokádovým dipom

Konečne prišlo obdobie slnka, zelených šalátov a ja hovorím, že zároveň aj dobrej nálady. 

Čierna šošovica BELUGA je ušľachtilý druh šošovice a môže byť vo vašej kuchyni veľmi dobrou obmenou klasických druhov. Varíme ju 30 min. bez namáčania, počas varenia nepraskne a  má zaujímavú orieškovú chuť. Obsahuje vysoké percento bielkovín, potrebnú vlákninu a širokú škálu minerálov a vitamínov.

Strukoviny majú nenahraditeľnú miesto vo vyváženom stravovaní a pri redukcii hmotnosti.

Môj tip: Ochutnajte čiernu šošovicu BELUGA v kombinácii s avokádovým dipom. Je to naozaj vynikajúca kombinácia.

Pridajte sa do mojej skupiny na Facebooku - Stravovanie bez výčitiek so Zuzanou Líškovou - rady, tipy, recepty...