Jahodovo-broskyňové nanuky bez výčitky

Tak to jej môj ďalší letný favorit. V lete si ich doprajem každý deň po jedle ako dezert. Sú chuťovo úžasné a vôbec nemusím mať výčitky, keď si dám aj po každom jedle ako dezert. Chutia dokonca aj mojim deťomsmiley

10 min.
12 porcií

Ingrediencie

2 ks
broskyňa (Moja rada: Použite zrelé sladké ovocie, nanuky tak budú chutnejšie.)
400 g
jahody

Všetky suroviny umyjeme, očistíme, pokrájame a pomixujeme. Nalejeme do formičiek na nanuky a dáme zmraziť. O 3-4 hodiny sú nanuky pripravené na zahryznutie.  

Podobné recepty

Raňajková nátierka zo semienok

Semienka sú skvelým zdrojom prospešných látok pre naše zdravie. V kuchyni sa dá s nimi doslova čarovať a pripravovať ich na rôzne spôsoby. Či už ich opiecť na sucho, namočiť a vymixovať alebo s nimi...

Veľkonočná vajíčková nátierka

Na veľkonočný stôl sa výborne hodia nátierky rôzneho druhu. Vajíčko a mrkva sú pre mňa symbolom Veľkej noci. Spojením týchto surovín vznikla chutná nátierka, ktorú si môžeme dopriať bez výčitiek. Ja...