Dnes už v každom obchode, bufete alebo na benzínovej pumpe na nás číhajú proteínové tyčinky. Nápis „proteínové“ nám evokuje, že ide o niečo zdravé a tieto tyčinky nám nemôžu pokaziť cieľ k vysnívanej...
Určite uznáte, že tekvica hokkaido je netradičná základná surovina na pečenie koláčov. Preto vyskúšajte a presvedčte sa, že aj v sladkých receptoch chutí skvele. Ja som tekvicou spolu s orechmi a ovsenými vločkami nahradila múku. Dodaním proteínu Wellness by Oriflame sa z takto lákavého dezertu stal vyvážený zákusok a môžete si ho dopriať bez výčitiek.
Ingrediencie
Postup brownie:
Všetky suroviny na brownie spolu zmiešame a vytvoríme husté cesto. Cesto vylejeme na plech vymastený kokosovým olejom a pečieme 60 min. v rúre vyhriatej na 180 C do zlata.
Postup zmrzlina:
Sladkú smotanu vyšľaháme na šľahačku. Pridáme zvyšné suroviny a dobre premiešame. Zmes vylejeme do uzatvoriteľnej nádoby a dáme zmraziť na min. 2 hodiny.
Po upečení brownie necháme pár hodín vychladnúť a následne servírujeme s vanilkovou zmrzlinou.
Podobné recepty
Vyrobte si vlastné proteínové tyčinky! Pri redukcii hmotnosti je dostatok proteínov v našom jedálničku veľmi dôležitý. Pomôžu nám zachovať svalovú hmotu a efektívnejšie redukovať tuk. Po jedle s...