Grilovaná broskyňa s horkou čokoládou

Keď máte chuť na niečo rýchle a sladké po obede, broskyňa s čokoládou uspokojí vaše chuťové poháriky. Tento dezert je výborný aj pre návštevy a na rôzne oslavy. Urobte ho do malých mištičiek a som si istá, že sa zje ako prvý.

10 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

1 ks
broskyňa
20 g
horká čokoláda
1 ČL
kokosový olej

Broskyňu nakrájame na plátky. Na panvici rozpálime kokosový olej, na ktorom z oboch strán opečieme plátky broskyne. Nad parou roztopíme horkú čokoládu. Grilovanú broskyňu naservírujeme na dezertný tanierik a polejeme roztopenou čokoládou.

Podobné recepty

Vajíčka so špenátom

Môj tip na rýchle, zdravé a jednoduché raňajky. O vaječnom žĺtku sa veľa hovorí v súvislosti s cholesterolom. Pri rozumnej kombinácii, čo je maximálne 8 vajec týždenne sa ho však nemusíme báť...

Hrušková mandeláda

Mandeláda je výborný tip na raňajky á la metabolic balance®. Túto raňajkovú kombináciu mandlí, slnečnicových semienok a ovocia som si veľmi rýchlo obľúbila ja aj moji klienti. Keď orechy a semienka...