Grilovaná broskyňa s horkou čokoládou

Keď máte chuť na niečo rýchle a sladké po obede, broskyňa s čokoládou uspokojí vaše chuťové poháriky. Tento dezert je výborný aj pre návštevy a na rôzne oslavy. Urobte ho do malých mištičiek a som si istá, že sa zje ako prvý.

10 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

1 ks
broskyňa
20 g
horká čokoláda
1 ČL
kokosový olej

Broskyňu nakrájame na plátky. Na panvici rozpálime kokosový olej, na ktorom z oboch strán opečieme plátky broskyne. Nad parou roztopíme horkú čokoládu. Grilovanú broskyňu naservírujeme na dezertný tanierik a polejeme roztopenou čokoládou.

Podobné recepty

Ovsené lievance bez múky a cukru

Toto sú moje najobľúbenejšie víkendové raňajky. Je to naozajstná pochúťka. Sú sýte, takže sa hodia po športe alebo pred náročným dňom plným pohybu. Verte mi, vôbec mi v nich nechýba múka ani cukor...

Raňajkový chlieb sladený banánom a mrkvou

Niekedy mám chuť pripraviť sebe aj deťom netradičné raňajky a upiecť niečo zdravé. Ušetrím tak ranný čas na prípravu raňajok a ešte si aj pochutím bez výčitiek. Ako múku som na banánový chlieb...