
Tempeh je čo sa týka zastúpenia aminokyselín plnohodnotnou náhradou mäsa. Preto ho veľmi rada využívam ako rastlinnú bielkovinu na mojom tanieri. Je vhodný aj pre športovcov a pri redukcii hmotnosti...
Červená repa je moja obľúbená zimná surovina. Ponúkam vám opäť jeden z mojich jednoduchých a rýchlych receptov, kde kombinujem 2 suroviny a výsledok je krásny a bohatý tanier plný kvalitných proteínov, vitamínov a minerálov.
Červenú repu očistíme a nakrájame na malé mesiačiky. Na panvici podlejeme 1 dcl vody, osolíme a keď voda začne vrieť, dusíme 8 min. na miernom ohni. Vodu vylejeme, nakvapkáme 1 PL oleja a sprudka opečieme do zlata z oboch strán 3-4 min. Kozí syr opečieme z oboch strán na suchej panvici (môžeme po neho nastriekať
Tempeh je čo sa týka zastúpenia aminokyselín plnohodnotnou náhradou mäsa. Preto ho veľmi rada využívam ako rastlinnú bielkovinu na mojom tanieri. Je vhodný aj pre športovcov a pri redukcii hmotnosti...
Vedeli Ste, že červená repa dokáže s Vašim telom zázraky? Zima je už pomaly za nami, tešíme sa na jar a jarnú zeleninu. Ale ešte nás čakajú minimálne 2 mesiace, ktoré musíme počkať. Chrípkové obdobie...