Hrušková mandeláda

Mandeláda je výborný tip na raňajky á la metabolic balance®. Túto raňajkovú kombináciu mandlí, slnečnicových semienok a ovocia som si veľmi rýchlo obľúbila ja aj moji klienti. Keď orechy a semienka na pár hodín namočíme a následne vymixujeme s ovocím, vznikne výživná raňajková kaša bez mlieka a cukru. Môj tip: ideálne si kašu pripraviť večer a ráno iba vytiahnuť z chladničky.

10 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

30 g
mandle
20 g
slnečnicové semienka
25 g
ovsené/ražné vločky
1 ks
hruška
škorica

Mandle a slnečnicové semienka namočíme na pár hodín do vody. Hrušku očistíme, pokrájame a podusíme v hrnci 5 min. Do hrnca s varenou hruškou dáme vločky, mandle zo semienkami a ponorným mixérom vytvoríme kašu. Konzumujeme buď hneď teplé, alebo odložíme do pohára do chladničky.

Podobné recepty

Raňajková mandeláda s jablkom

Ďalšími jednoduchými raňajkami je mandeláda. Mandle, slnečnicové semienka a ovocie sú chutná a zároveň výživná kombinácia. Druhy ovocia môžete striedať podľa ročného obdobia. V mojich mandeládach...

Raňajková mandeláda s marhuľami

Mandle, slnečnicové semienka a ovocie sú chutná a zároveň výživná kombinácia. Druhy ovocia môžete striedať podľa ročného obdobia. V mojich mandeládach dosť často nájdete surovinu ovos siaty. Ovos...