
Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno...
Už prichádza sezóna teplých ranných kaší.
Dajú sa vyrobiť na množstvo spôsobov a chutí. Ja veľmi rada do kaše pridávam strúhané ovocie, kaša je tak šťavnatejšia, krásne voní a získa výbornú chuť.
Na prípravu najviac používam rastlinné mlieka, podľa výberu mlieka taktiež zmením chuť a vôňu.
Kašu ozdobím posekanými orechami, sušeným alebo čerstvým ovocím.
Mlieko dáme do hrnca, pridáme vločky, strúhané jablko a na miernom ohni varíme za stáleho miešania približne 10 minút. Keď je kaša zhustne, preložíme ju do misky, ozdobíme orechami, škoricou a sušenými slivkami. Kašu si môžme pripraviť aj večer a ráno iba zohrejeme a raňajkujeme.
Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno...
Ak chceme svoj deň začať zdravo a s úsmevom, určite nám k tomu dopomôžu vyvážené raňajky. Raňajky by nás nemali príliš zaťažiť, ale dodať nám tú správnu energiu v podobe proteínov, zdravých tukov...