Plný tanier cestovín si pri redukcii hmotnosti odriekame. Vyskúšajte alternatívy, namiesto strukoviny môžete zaradiť do jedálnička cícerové cestoviny alebo cestoviny z červenej šošovice. Viete si z...
Môžem jesť cestoviny pri chudnutí?
Dobrá správa je, že áno. Cestoviny zo strukovín si môžete dať bez výčitiek.
Ja používam bio cestoviny značky felicia, tie sú najchutnejšie, lepšie som zatiaľ nemala.
A to som naozaj vyskúšala všetky, čo sú dostupné v obchodoch.
15 min.
10 min.
2 porcie
Ingrediencie
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 ks
cuketa
200 ml
pasírované paradajky
2 PL
olivový olej
soľ, korenie
180 g
cícerové cestoviny
Cibuľu, cesnak a cuketu ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Všetko opečieme na olivovom oleji do zlata, pridáme pasírované paradajky, spolu 10 min. podusíme a pomixujeme na krém. Ochutíme soľou a čiernym korením. Podávame s čerstvou bazalkou a parmezánom.
Podobné recepty
Príprava tohoto obeda mi trvala presne 15 minút. Výhodou, je, že sa dá konzumovať aj studený, takže ho netreba zohrievať. Černice sú ako výborný výživný dezert, taká sladká odmena za jedlom.