Cícerové cestoviny s paradajkovou omáčkou

Môžem jesť cestoviny pri chudnutí?

Dobrá správa je, že áno. Cestoviny zo strukovín si môžete dať bez výčitiek.

Ja používam bio cestoviny značky felicia, tie sú najchutnejšie, lepšie som zatiaľ nemala.

A to som naozaj vyskúšala všetky, čo sú dostupné v obchodoch.

15 min.
10 min.
2 porcie

Ingrediencie

1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 ks
cuketa
200 ml
pasírované paradajky
2 PL
olivový olej
soľ, korenie
180 g
cícerové cestoviny

Cibuľu, cesnak a cuketu ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Všetko opečieme na olivovom oleji do zlata, pridáme pasírované paradajky, spolu 10 min. podusíme a pomixujeme na krém. Ochutíme soľou a čiernym korením. Podávame s čerstvou bazalkou a parmezánom.

Podobné recepty

Cícerový šalát s avokádom

Príprava tohoto obeda mi trvala presne 15 minút. Výhodou, je, že sa dá konzumovať aj studený, takže ho netreba zohrievať. Černice sú ako výborný výživný dezert, taká sladká odmena za jedlom.

Pridajte sa do mojej skupiny na Facebooku - Stravovanie bez výčitiek so Zuzanou Líškovou - rady, tipy, recepty...