
Všetci, ktorí chodia k nám alebo si berú naše bystré balíčky si obľúbili naše jedzBystro proteínové muffinky z červenej fazule, preto som sa rozhodla, že vám dám receptík, aby ste si tieto pochúťky...
Trpíte alergiou, intoleranciou alebo chcete proste raz začas zaradiť prirodzene bezlepkovú a bezlaktózovú stravu?Potom mám pre vás výborný tip výživné raňajky bez lepku a laktózy „Quinoa raňajková granola s mandľovým nejogurtom“.
Quinoa uvaríme vo vode (zalejeme rovnakým množstvom vody ako dáme quinoa a varíme 15 min, necháme odstáť pod pokrievkou). Mandle nožom nasekáme na menšie kúsky. Trúbu rozohrejeme na 150 C. Na plech dáme pečiaci papier, rozprestrieme na neho granolu, mandle, pokvapkáme kokosovým olejom a agávovým sirupom. Pečieme cca 30 min, pokiaľ granola nezhnedne. Občas premiešame. Po upečení môžeme dochutiť škoricou a premiešať. Keď zmes vychladne, premiestnime ju do nádoby.
Vyvážené raňajky: Ja som granolu skombinovala s mandľovým nejogurtom a černicovo-čučoriedkovým dipom (černice a čučoriedky som spolu vymixovala na hladký krém, vydržia mi tak v chladničke viac dní).
Všetci, ktorí chodia k nám alebo si berú naše bystré balíčky si obľúbili naše jedzBystro proteínové muffinky z červenej fazule, preto som sa rozhodla, že vám dám receptík, aby ste si tieto pochúťky...
Slivkové gule azda každému patria do zoznamu obľúbených jedál. Ja som sa pohrala so surovinami, zemiaky varené v šupke majú nízku glykemickú záťaž a múku som nahradila pomletými ovsenými vločkami. Ako...
Strukovinové cestoviny sú výborný variant, ak si chcete pripraviť rýchle a zdravé jedlo. Ja viem, že keď prídete domov unavení a hladní z práce, nechce sa vám zrovna hodinu či dve stráviť varením...
Tento dezert chutí úplne ako tvarohový pribináčik, len si ho vyrobíte sami z čistých surovín, s minimom cukru a bez prídavných látok. Základ je tvaroh, ktorý môže byť aj bezlaktózový (môj variant)...