
Pravá letná bryndza vyrobená z ovčieho mlieka je plná probiotických baktérií. Jeden gram obsahuje miliardu užitočných baktérií, ktoré sú doslova balzam pre naše črevá. Ja som si obľúbila kombináciu...
Nie je náhoda, že zelená farba nám automaticky evokuje zdravé jedlo. Nebojte sa šalátov. Nemusíte ich jesť ku každému jedlu, zeleninu môžeme upraviť aj tepelne, grilovať, pariť, dusiť, pripraviť pyré alebo placky.
Ideálne je formy zeleninovej prílohy striedať a občas zaradiť aj čerstvý chrumkavý šalát. Experimentujte a ochuťte, aby vám chutil a tešili ste sa na neho.
Šalát umyjeme, dobre vysušíme. Zálievku si pripravíme v miske zvlášť a zmiešame so šalátom. Na vrch poukladáme feta syr a podávame. Šalát podávame s hriankou z ražného chleba.
Pravá letná bryndza vyrobená z ovčieho mlieka je plná probiotických baktérií. Jeden gram obsahuje miliardu užitočných baktérií, ktoré sú doslova balzam pre naše črevá. Ja som si obľúbila kombináciu...
Čo má obsahovať metabolický šalát? Šalát môže byť taktiež plnohodnotný variant na obed alebo večeru. Avšak nezabudnite na bielkovinu, ktorá by mala tvoriť približne 50% taniera. Takýto šalát výborne...