Jablková kaša

Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno vytiahnuť z chladničky pár minút pred jedením.

Ponúkam vám pár tipov na chutné a výživné obilninové kaše, ktoré vás zaručene zasýtia na celé dopolupnie.

5 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

0,2 dcl
mlieko (kravské, kozie, ovčie alebo mandľové)
1ks
jablko
35 g
ovsené vločky jemné
1/4 ČL
škorica

Jablko očistíme a postrúhame. Dáme do malého hrnca spolu s mliekom, vločkami a škoricou. Varíme za stáleho miešania cca 5 minút pokiaľ kaša nezhustne. Hotovú kašu poprášime škoricou.

Podobné recepty

Strukovinová polievka s kurkumou

Metabolic balance® odporúča konzumovať vyvážené porcie 3 x denne. Jedlo má byť sýte, ale nie veľké. Každá porcia zohľadňuje veľkosť žalúdka. Po jedle tak nie sme zrelí na spánok, ale máme energiu na...