Jablková kaša

Mojimi obľúbenými raňajkami sú obilninové kaše. Výhodou je, že ich príprava je rýchla, jednoduchá a dajú sa variovať na rôzne spôsoby. Ak chcete ušetriť ráno čas, môžete si kašu pripraviť večer a ráno vytiahnuť z chladničky pár minút pred jedením.

Ponúkam vám pár tipov na chutné a výživné obilninové kaše, ktoré vás zaručene zasýtia na celé dopolupnie.

5 min.
5 min.
1 porcia

Ingrediencie

0,2 dcl
mlieko (kravské, kozie, ovčie alebo mandľové)
1ks
jablko
35 g
ovsené vločky jemné
1/4 ČL
škorica

Jablko očistíme a postrúhame. Dáme do malého hrnca spolu s mliekom, vločkami a škoricou. Varíme za stáleho miešania cca 5 minút pokiaľ kaša nezhustne. Hotovú kašu poprášime škoricou.

Podobné recepty

Pomarančové smoothie s mandľami

Moje obľúbené raňajkové smoothie, ktoré si vždy zaradím vrámci detoxu. Recept rada využijem aj v kroku "redukcia hmotnosti" a "zdravý životný štýl" ako vyvážené raňajky s bielkovinou. Niekedy je fajn...

Pridajte sa do mojej skupiny na Facebooku - Stravovanie bez výčitiek so Zuzanou Líškovou - rady, tipy, recepty...