Vianočná vyprážaná ryba bez oleja

Ak si chcete na Vianoce pripraviť tradičnú vyprážanú rybu a pritom by ste sa radšej vyhli vyprážaniu na oleji, mám pre vás pár tipov na „zdravšie“ vyprážanie.

Pozrite môj recept na "zdravšiu" vianočnú rybu, ako ju robím doma jasmiley

15 min.
15 - 20 min.
3-4 porcie

Ingrediencie

500 g
Ryba (kapor, zubáč, filé)
100 g
ražná múka (použila som zn. BIOMILA)
2 ks
vajíčka
150 g
cornflakes
  1. Rybu umyjem a osuším v kuchynskej utierke. Osolím z každej strany.
  2. Pripravím si 3 misky: ražná múka, vyšľahané vajíčko, cornflakes vymixované na múku.
  3. Rybu obalím klasicky najprv v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v cornflakes.
  4. Obalenú rybu rozložím na papier na pečenie a na 180 C opečiem do zlata. Ak máte doma teplovzdušnú fritézu, upečte rybu v nej do zlataJ  Ja som používam fritézu Delimano AIR FLYER @delimano

Ak vás zaujal vianočný šalát na obrázku, recepty na 3 sviatočné šaláty bez výčitky nájdete na mojom blogu www.zuzanaliskova.sk

https://www.zuzanaliskova.sk/mrkvovo-petrzlenovy-salat-bez-vycitky

https://www.zuzanaliskova.sk/salat-z-cervenej-repy-s-chrenovou-zalievkou...

https://www.zuzanaliskova.sk/vajickovy-salat-s-avokadom-bez-vycitky

Ak chcete darovať zdravie svojim blízkym pod stromček, pozrite si ponuku mojich darčekových poukazov na https://www.medibalance.sk/darcekove-poukazy

Podobné recepty

Mrkvovo petržlenový šalát bez výčitky

Ak sa celoročne snažíme stravovať zdravo, jeme ľahšie jedlá, vyhýbame sa sladkostiam, alkohol pijeme iba príležitostne, môžu byť pre náš žalúdok a trávenie tradičné vianočné jedlá doslova pohromou...

Pridajte sa do mojej skupiny na Facebooku - Stravovanie bez výčitiek so Zuzanou Líškovou - rady, tipy, recepty...