Zapekaná brokolica s mozzarellou a bylinkami

Vhodný variant na obed alebo večeru je aj syr. Ja ho často použijem na obed do práce, lebo príprava jedla so syrom je rýchla a jednoduchá.

Veľmi obľubujem zapekanie zeleniny so syrom. Hotové jedlo posypem čerstvými bylinkami a vyvážené jedlo je na svete.

10 min.
30 min.
1 porcia

Ingrediencie

130 g
brokolica
100 g
mozzarella
čerstvá petržlenová vňať
soľ, korenie

Brokolicu krátko naparíme s trochou vody v malom hrnci, poukladáme do zapekačej misky, osolíme a spolu s mozzarellou zapečieme vo vyhriatej rúre na 180 C do zlata. Podávame posypané s petržlenovou vňaťou a poprášené čiernym korením.

Podobné recepty

Jahodovo-broskyňové nanuky bez výčitky

Tak to jej môj ďalší letný favorit. V lete si ich doprajem každý deň po jedle ako dezert. Sú chuťovo úžasné a vôbec nemusím mať výčitky, keď si dám aj po každom jedle ako dezert. Chutia dokonca aj...

Raňajková mandeláda s ovsom a černicami

Ďalšími jednoduchými raňajkami je mandeláda. Mandle, slnečnicové semienka a ovocie sú chutná a zároveň výživná kombinácia. Druhy ovocia môžete striedať podľa ročného obdobia. V mojich mandeládach...